bijgebouwen landelijke stijl


Sleutel op de deur bouwen
De landelijke bijgebouwen zijn volledig op maat. Wij garanderen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien vraagt het hout geen enkel onderhoud en kleurt het doorheen de jaren mooi grijs. Wilt u meer weten over onze bijgebouwen in landelijke stijl? Maak een vrijblijvende afspraak.


North Ridge BVBA rieten daken, eiken bijgebouwen en buitenkeukens Eiken bijgebouwen.
En accentueert de klassevolle, landelijke stijl van haar omgeving. Prachtige eiken bijgebouwen. North Ridge brengt dit edele materiaal naar een hoger niveau. En bewerkt het in de stijl die u voor ogen hebt. We bouwen prachtige eiken bijgebouwen voor uw woning, afgestemd op de architectuur van uw huis. Strechten


Voorbeeld van eiken bijgebouw op maat Cornelis Hout Evergem.
Ontdek onze cases. Het Maldegemse Vanhauwood is gespecialiseerd in houten bijgebouwen op maat. Zowel voor landelijke als moderne bijgebouwen nemen ze totaalprojecten voor hun rekening: van ontwerp tot afwerking. Om die ambitie waar te maken, werken ze intensief samen met Cornelis Hout.

droogijsstralen

Ambo Houtconstructies op maat Ambo Eiken bijgebouwen Tuinhoutcontructies op maat. Ambo Tuinhoutconstructies op maat.
Eiken bijgebouw als dubbele carport in landelijke stijl. Poolhouse eikenhout met ingewerkte bar. Landelijke aanbouwcarport met rieten dak. Op lossen fundering met arduin sokkels en plinten. Aanbouw carport met eikenhout, lichthellende dakconstructie met horizontale dakboord. Eiken bijgebouw met natuurleien en glasschuifwanden.

tweedehands auto

Bijgebouwen in diverse stijlen realiseert u met Miniflat.
Geef uw huis of tuin een plus. Bijgebouwen bezorgen uw huis of tuin die extra touch en finesse. Bij Miniflat kunt u terecht voor landelijke en moderne bijgebouwen. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen bijgebouwen op maat van uw wensen en budget.citroen 2cv
EIKEN BIJGEBOUWENcarportstuinhuizenThomas William.htm.
Onze eiken traditionele bijgebouwen geven niet alleen een meerwaarde aan uw woning, maar zijn ook een verrijking voor uw huis waarvan u nog vele jaren zal genieten. Onze eiken landelijke gebouwen worden volledig op maat gemaakt en naar uw wensen of.


coworking
Landelijke bijgebouwen moderne houten eiken rustieke bijgebouwen home extensions moderne carport Woodstar: luxe houten tuinhuizen, carports poolhouses.
Met zijn romantische, maar sobere uitstraling is dit Engels schuurtje de perfecte eyecatcher in zowel strakke als weelderige tuinen. Een karakteristieke open balkconstructie en open dakstructuur met cederleien: Jersey is een nostalgische knipoog naar de Britse landelijke levensstijl van weleer. Met haar verspringende dakvolumes voegt Aberdeen een unieke toets aan de typisch Engelse stijl toe.


casual chic
Wood in Style.
Onze exclusieve tuinhuizen in landelijke stijl worden op maat gemaakt, in de afwerking die u wenst. Charme en pure klasse. Hout straalt als materiaal zo veel onvervalste charme en pure klasse uit en gaat bovendien moeiteloos op in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Wood in Style gebruikt alleen de beste materialen. De bijgebouwen, carports, paardestallen, poolhouses, terasse, veranda’s, garages worden op de eeuwenoude ambachtelijke manier, met pen en gatverbinding, in elkaar gezet.


Wood Secrets Houten Poorten en eiken bijgebouwen.
Bijgebouwen en volledige woningen. Wood Secrets is eigen fabrikant van duurzame, ecologische houtconstructies. Deze gebouwen zijn van een tijdloze klasse die aangepast wordt aan uw tuin en woning. Op deze manier levert dit niet alleen een meerwaarde op voor uw eigendom, maar ook aan uw levenskwaliteit. Deze gebouwen kunnen in de typische engelse cottage stijl zijn, als meer modernere en strakke uitvoeringen.


Outdoorconstructies: Schrijnwerkerij Vander Haeghen.
Wij doen zowel eiken houten bijgebouwen in landelijke stijl tot een hedendaags poolhouse in de door u gewenste houtsoort. Het gebruik van een houten frame en beplanking in combinatie met een pannen of een rieten dak vormen een harmonieus geheel.


Eiken bijgebouw in landelijke stijl Houten Houten poolhouses Woodproject.
Eiken bijgebouw in landelijke stijl. Eiken bijgebouw in landelijke stijl. Dakbedekking in tegelpannen. Landelijke binnenafwerking in eik met een eiken dakconstructie. Thermisch gesloten ramen en deuren in afromosia. Klant aan het woord. Wij” kozen voor een houten bijgebouw om het rustieke karakter van de woning te respecteren. Hout heeft een heel warm en huiselijk aspect dat naadloos aansluit met het landelijke gevoel van onze woning. Wij zijn zeer tevreden of de plaatsing en de service.” Al onze bijgebouwen worden steeds op maat van uw budget en noden gemaakt.